Kuuskajaskarin lomasaari on Facebookissa /Kuuskajaskari is in FacebookAvainlippu, Suomalaista palvelua

OPASTETTU KIERROS

Kierroksen aikana tutustutaan saaren aitoihin sotilaskohteisiin, mm. ampumavalmiudessa olevaan rannikkotykkiin, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, sekä käydään luontotalossa tutustumassa sen upeaan kivikokoelmaan. Opaskierrokset tilauksesta ryhmille. Kierroksen hinta 6,5€/hlö (min. 80€). Lue lisää >


Kuuskajaskarin saarella on myös ainutlaatuinen laser-areena. Lasersotapeliä pelataan linnakkeen maanalaisissa bunkkereissa upeilla laser-aseilla. Lue lisää >
Saarella voit nauttia myös kesäteatteriesityksistä. Lue lisää >

LAPSILLE

Saari tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja lapsille. Lue lisää >

Lasten sukelluspuisto

Rauman laitesukeltajat ovat tehneet Kuuskajaskarin rantaan ilmaisen lasten snorkkelisukelluspuiston.
Lue lisää >

opastettu kierros saarella

Opaskierrokset tilauksesta. Opaskierroksen hinta 5€/hlö.
Saarella on monia mielenkiintoisia puolustusvoimien kohteita. Armeijan lähdettyä saarelle jäi muun muassa neljä tykkiasemaa tykkeineen. Yhdellä näistä voi tilauksesta ampua jopa salutti- eli kunnialaukauksia.
Alueella on myös merivalvontatorni, tulenjohtotorni, pururata, sulkeiskenttä sekä vallihautoja.

Armeijan jäljiltä on lisäksi runsaasti eri-ikäistä rakennuskantaa, joka nykyisin on osittain matkailu- ja ravintolakäytössä. Kasarmielämän tunnelma on vielä vahvasti aistittavissa. Oppaan mukana saarikierroksella voi tutustua ennen siviileiltä suljettuihin tiloihin: entiseen kasarmirakennukseen, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, järeisiin rannikkotykkeihin ja näitä yhdistäviin ampumahautoihin, sekä luolastoihin. Lisäksi geologiapolku ja kivipaja tarjoavat mielenkiintoisen läpileikkauksen saaren kallioperästä.

Tutustu saaren historiaan ja näe aito tykinlaukaus. Katso video >
Katso kuvia sotilaskohteista >

LASTEN KUUSKAJASKARI

Saarella riittää tekemistä myös lapsille. Saari tarjoaa leikkipaikkoja ja luontoelämyksiä. Opastettu kierros saarella on tarkoitettu myös lapsille. Kierroksen aikana tutustutaan saaren aitoihin sotilaskohteisiin, mm. ampumavalmiudessa olevaan rannikkotykkiin, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, sekä käydään luontotalossa tutustumassa sen upeaan kivikokoelmaan. Lue lisää >


Lasten sukelluspuisto

Rauman laitesukeltajat ovat tehneet Kuuskajaskarin rantaan ilmaisen lasten snorkkelisukelluspuiston. Keramiikkataiteilija Kirsi Backmanin kuusi veistosta on upotettu rannan lähelle, reilun metrin syvyyteen, lasten löydettäväksi.

Pelit ja muut aktiviteetit

Sumopuvut

Loistava ohjelmanumero aikuisille. Hauskaa riittää niin painijoilla kuin katsojilla. Puvut sopivat rakenteensa ansiosta monen kokoisille henkilöille. Mukana kahdet sumopuvut sekä sumotatami (matto).
Hinta: 110€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv


Tandemsumopuvut

Tandemsumopaini. Yhteen sumopukuun kaksi henkilöä. Loistava ohjelmanumero aikuisille. Hauskaa riittää niin painijoilla kuin katsojilla. Puvut sopivat rakenteensa ansiosta monen kokoisillehenkilöille. Mukana kahdet sumopuvut sekä sumotatami (matto).
Hinta: 160€/h + alv
Ohjaaja: 35€/h + alv

Voit vuokrata puvut myös yksityistilaisuuksiisi. Pyydä tarjous !


Zorb - ihmispallo

Zorb-pallo on monien mahdollisuuksien pallo! Sitä voi käyttää ympäri vuoden maalla ja vedessä. Vauhdin hurmaa voi kokea laskemalla pallolla mäkeä, sillä voi myös kävellä suoralla maalla tai vaikkapa veden päällä. Palloon voi myös lisätä vettä pohjalle, jolloin mäkeä laskiessa pallon pohjalla voi kellua pyörimättä ympäri. Zorb on kaksiosainen, eli siinä on kaksi läpinäkyvää muovikerrosta, joiden väliin jää ilmakerros. Kaksikerroksisuus turvaa pallon sisällä olevan henkilön ja antaa tasaisemman kyydin. Pallon ulkohalkaisija on kolme metriä ja sisäpallon halkaisija kaksi metriä.
Hinta: 220€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alvTarraseinä

Pukeudu tarrapukuun ja ole kuin kärpänen. Pompi ja ponnista itsesi mahdollisimman korkealle, jonka jälkeen tiedät miltä kärpäsestä tuntuu kärpäspaperissa. Vaatii kärpäseltä koordinaatiokykyä selvitäkseen.
Hinta: 495€/2h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv
HUOM! Max. paino 105 kg, max. pituus 190cm.Jättidarts

Jättimäiseen dartstauluun heitetään tarratikoilla. Taulun korkeus noin 3 metriä ja leveys 2 metriä. Soveltuu erinomaisesti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, myös lapsille.
Hinta: 85€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv
Voit vuokrata tikkataulun myös yksityistilaisuuksiisi. Pyydä tarjous !


Jättinyrkkeilyhanskat

Nyrkkeile jättimäisillä nyrkkeilyhanskoilla pomoasi, työtoveriasi, kaveriasi taikkapa asiakastasi vastaan. Nyrkkeillä voi myös 2 hengen "tiimeillä", sillä hanskoja löytyy 4 paria. Hanskat sopivat jokaisen käteen.
hintaan sis. 2 paria hanskoja, nyrkkeilymatto ja kypärät.
Hinta: 75€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv

Tiimikisailu

Lajeina tässä ottelumuodossa ovat suomalaiset perinnelajit, kuten jousiammuntahiihto, korikiipeily tai köysilaskeutuminen, pistooliammunta, melonta ja tietovisa yms. Kisailu käydään n.5hlö sekajoukkueissa. Lajeihin tutustumisen jälkeen pidetään leikkimieliset kilpailut. Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto. Hintaan sis. kaikki tarvittava, vetäjineen.
Suositeltu ryhmäkoko: 15 - 100
Kesto: 2 - 4 tuntia
Hinta (0% alv):
10 - 20 hlö, 42 €/hlö (min 420 €)
21 - 40 hlö, 39 €/hlö
41 - 100 hlö, 37 €/hlö


Kuuskajaskarin kisat

Kuuskajaskarin kisat sopivat erinomaisesti virkistys- tai kokouspäivän leikkisäksi ja rentohenkiseksi ohjelmatuokioksi. Kisailu tapahtuu pienryhmissä ohjaajien opastuksella. Huumorin lisäksi tehtävissä vaaditaan hitunen käden tarkkuutta ja taitoa, hieman ongelman ratkaisukykyä ja tietysti yhteistyötä ryhmän kesken. Tehtävät eivät sisällä fyysisesti vaativia tai vaarallisia osioita, vaan kisailun tarkoituksena on ryhmien viihtyminen hauskojen tehtävien parissa. Rastitehtäviä on n. 6-7 esim. tietovisa, ammunta, ongelmanratkaisu yms. Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto. Hintaan sis. kaikki tarvittava vetäjineen
Suositeltu ryhmäkoko: 15 - 100 hlö
Kesto: 2 - 3 tuntia
Hinta: (alv 0%)
10 - 20 hlö, 32 € / hlö (min 320€)
20 - 40 hlö, 30 €/hlö
41 - 100 hlö, 29 €/hlöErätaitokisat

Erätaitokisassa mittelemme taitoja perinteisissä selviytymistehtävissä. Kilpailu tapahtuu pareittain tai isommissa ryhmissä.Tehtävärasteja ovat mm. tulenteko, kalastus, kädentaito yms. Parhaille luvassa palkinto - 
Kesto n. 3-4h, ryhmäkoko 10-30 hlö.
Hinta (0% alv): 10 - 20 hlö, 32 €/hlö (min 320 €)
20 - 30 hlö, 30 €/hlö.Värikuulasota

Värikuulasota, ”paintball” tai ”splättis”, on kaikille pienestä jännityksestä nauttiville sopiva laji, jossa pärjäämisen esteenä ei ole ikä tai sukupuoli. Pelin idea on osua värikuulilla vastapuolen pelaajiin, jolloin he joutuvat pelistä pois. Pelissä käytetään myös lippuja, jota pelaajat pyrkivät sieppaamaan vastustajalta ja samalla suojaamaan omaansa. Paintball sopii hyvin firmojen tapahtumissa tai vaikka järjestettäessä ystävälle ikimuistoiset polttarit.
Hintaan sis. 200 värikuulaa / hlö, lisäkuulat 4€ / 100 kuulaa. Haalarit, maskin, aseet, ohjaajan / tuomarin.
Suositeltu ryhmäkoko: 5 - 40
Kesto: 2 - 3 tuntia
Hinta (0% alv): 57 €/hlö


Kuuskajaskarin ammuntakisat

Tässä leikkimielisessä kisailussa selviää, keneelä on vakain käsi ja sihti kohdillaan! Aseina vastakaarijousi, ilmakivääri ja hernepyssy.

Kesto: 1-2h, ryhmäkoko 4-20.

Hinta: (0%alv): 25€/hlö.Köysilaskeutuminen Merivalvontatornista

Köysilaskeutuminen erikoisjoukkojen elokuvatyyliin. Korkeanpaikankammo saa kyytiä tässä aktiviteetissa. Valjaisiin kiinni ja menoksi. Suoritetaan Suomen kiipeilyliiton ohjeistuksen mukaisesti. Hinta (0% alv): 215 € sis. 5 henkilön laskeutumisen.
Lisähenkilöt 16 €/hlö.

Melontaretki

Asiantuntevan oppaan avulla tutustut turvallisesti ja hauskasti melonnan saloihin. Saaristo näyttäytyy aivan uudenlaisena kanootista/kajakista –käsin.
Suositeltu ryhmäkoko: 4-10
Kesto: 3-4 tuntia (Säävaraus)
Hinta: 65€/hlö. (+ alv)
Hintaan sis. melontakalusto, melonnan ohjaus, nokipannukahvit.

Kirkkoveneretki Kuuskajaskariin

Koe vanhanajan tunnelmaa ja tiimityön tärkeys tällä hauskalla kirkkoveneretkellä. 

Hintaan sis. Kirkkovene, pelastusliivit, ohjaaja.
Suositeltu ryhmäkoko: 8 - 14
Hinta (0%alv): 470€ /ryhmä.Viehekalastusretki Kuuskajaskarin vesillä

Kalastusoppaiden kanssa löydät parhaat kalapaikat ja saat asiantuntevaa opastusta viehekalastuksen saloihin.

Suositeltu ryhmäkoko: 3-18 hlö
Kesto: 3-6 tuntia 

Hintaan sisältyy: Vene kuljettajineen, kalastusluvat, kalastusvälineet, palastusliivit ja opaspalvelut. Henkilömäärä 3-4hlö/ vene.

Hinta:(0%alv): 90€/h/vene (minimilaskutus 3h/vene).

Metsämieliretki Selkämeren kansallispuistossa

Rentoudu kansallispuiston merimaisemissa! Kierrämme Selkämeren kansallispuistoon kuuluvan osan Kuuskajaskarin linnakesaaresta nauttien luonnosta ja merimaisemista tutustuen samalla kansallispuistoon. Teemme matkalla sekä toiminnallisia että rentouttavia aisteihin, mielentaitoihin ja luonnosta saatavaan hyvinvointiin liittyviä metsämieliharjoituksia yksin ja pareittain. 

Kesto n. 1,5 -2 h

Hinta: 25 euroa/hlö (minimiveloitus 10 hlö). 

Leffamatka luontoon

Heittäydy tutkimaan luontoa uudesta näkökulmasta! Hae kuvakulmia, löydä luonnon taideteokset ja tutustu luonnon yksityiskohtiin pareittain ja ryhmissä tehtävien hauskojen harjoitusten avulla. Luonto toimii innoittajana ja tarjoaa loistavat lavasteet, sinä autat saamaan leffan esityskuntoon! Toiminnallinen luontohyvinvointiohjelma, joka sopii kaikille ja toteutetaan lähiluonnossa/pihapiirissä liikkuen pienellä alueella.

Kesto n. 1,5-2 h

Hinta: 25 euroa/hlö (minimiveloitus 10 hlö).LAIVAYHTEYS SAARELLE

Rauman Saaristokuljetuksen reittiliikenteellä pääset kätevästi Kuuskajaskariin. Rauman Saaristokuljetuksen alukset M/V Apollonia ja M/V Linnea kuljettavat turvallisesti saarelle. Alusten kotisatama on Poroholman leirintäalue.

Aikataulut ja hinnasto
Varaa laivaliput

YHTEYSTIEDOT

KOORDINAATIT:
61°08.2'N, 21°22.0'E

SOITA:
Puh: 050 313 9160

LÄHETÄ POSTIA:
info(at)kuuskajaskari.fi
Ylös