Kuuskajaskarin lomasaari on Facebookissa /Kuuskajaskari is in Facebook

OPASTETTU KIERROS

Kierroksen aikana tutustutaan saaren aitoihin sotilaskohteisiin, mm. ampumavalmiudessa olevaan rannikkotykkiin, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, sekä käydään luontotalossa tutustumassa sen upeaan kivikokoelmaan. Opaskierrokset tilauksesta ryhmille. Kierroksen hinta 6,5€/hlö (min. 80€). Lue lisää >


Kuuskajaskarin saarella on myös ainutlaatuinen laser-areena. Lasersotapeliä pelataan linnakkeen maanalaisissa bunkkereissa upeilla laser-aseilla. Lue lisää >
Saarella voit nauttia myös kesäteatteriesityksistä. Lue lisää >

LAPSILLE

Saari tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja lapsille. Lue lisää >

Lasten sukelluspuisto

Rauman laitesukeltajat ovat tehneet Kuuskajaskarin rantaan ilmaisen lasten snorkkelisukelluspuiston.
Lue lisää >

opastettu kierros saarella

Opaskierrokset tilauksesta. Opaskierroksen hinta 6€/hlö (min. 60€).
Saarella on monia mielenkiintoisia puolustusvoimien kohteita. Armeijan lähdettyä saarelle jäi muun muassa neljä tykkiasemaa tykkeineen. Yhdellä näistä voi tilauksesta ampua jopa salutti- eli kunnialaukauksia.
Alueella on myös merivalvontatorni, tulenjohtotorni, pururata, sulkeiskenttä sekä vallihautoja.

Armeijan jäljiltä on lisäksi runsaasti eri-ikäistä rakennuskantaa, joka nykyisin on osittain matkailu- ja ravintolakäytössä. Kasarmielämän tunnelma on vielä vahvasti aistittavissa. Oppaan mukana saarikierroksella voi tutustua ennen siviileiltä suljettuihin tiloihin: entiseen kasarmirakennukseen, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, järeisiin rannikkotykkeihin ja näitä yhdistäviin ampumahautoihin, sekä luolastoihin. Lisäksi geologiapolku ja kivipaja tarjoavat mielenkiintoisen läpileikkauksen saaren kallioperästä.

Tutustu saaren historiaan ja näe aito tykinlaukaus. Katso video >
Katso kuvia sotilaskohteista >

LASTEN KUUSKAJASKARI

Saarella riittää tekemistä myös lapsille. Saari tarjoaa leikkipaikkoja ja luontoelämyksiä. Opastettu kierros saarella on tarkoitettu myös lapsille. Kierroksen aikana tutustutaan saaren aitoihin sotilaskohteisiin, mm. ampumavalmiudessa olevaan rannikkotykkiin, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, sekä käydään luontotalossa tutustumassa sen upeaan kivikokoelmaan. Lue lisää >


Lasten sukelluspuisto

Rauman laitesukeltajat ovat tehneet Kuuskajaskarin rantaan ilmaisen lasten snorkkelisukelluspuiston. Keramiikkataiteilija Kirsi Backmanin kuusi veistosta on upotettu rannan lähelle, reilun metrin syvyyteen, lasten löydettäväksi.

Pelit ja muut aktiviteetit

Sumopuvut

Loistava ohjelmanumero aikuisille. Hauskaa riittää niin painijoilla kuin katsojilla. Puvut sopivat rakenteensa ansiosta monen kokoisille henkilöille. Mukana kahdet sumopuvut sekä sumotatami (matto).
Hinta: 110€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv


Tandemsumopuvut

Tandemsumopaini. Yhteen sumopukuun kaksi henkilöä. Loistava ohjelmanumero aikuisille. Hauskaa riittää niin painijoilla kuin katsojilla. Puvut sopivat rakenteensa ansiosta monen kokoisillehenkilöille. Mukana kahdet sumopuvut sekä sumotatami (matto).
Hinta: 160€/h + alv
Ohjaaja: 35€/h + alv

Voit vuokrata puvut myös yksityistilaisuuksiisi. Pyydä tarjous !


Tarraseinä

Pukeudu tarrapukuun ja ole kuin kärpänen. Pompi ja ponnista itsesi mahdollisimman korkealle, jonka jälkeen tiedät miltä kärpäsestä tuntuu kärpäspaperissa. Vaatii kärpäseltä koordinaatiokykyä selvitäkseen.
Hinta: 495€/2h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv
HUOM! Max. paino 105 kg, max. pituus 190cm.Jättidarts

Jättimäiseen dartstauluun heitetään tarratikoilla. Taulun korkeus noin 3 metriä ja leveys 2 metriä. Soveltuu erinomaisesti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, myös lapsille.
Hinta: 85€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv
Voit vuokrata tikkataulun myös yksityistilaisuuksiisi. Pyydä tarjous !


Jättinyrkkeilyhanskat

Nyrkkeile jättimäisillä nyrkkeilyhanskoilla pomoasi, työtoveriasi, kaveriasi taikkapa asiakastasi vastaan. Nyrkkeillä voi myös 2 hengen "tiimeillä", sillä hanskoja löytyy 4 paria. Hanskat sopivat jokaisen käteen.
hintaan sis. 2 paria hanskoja, nyrkkeilymatto ja kypärät.
Hinta: 75€/h + alv
Ohjaaja 35€/h + alv

Kuuskajaskarin golfkisat

Kaikki paitsi golfin peluu on turhaa, vai miten se nyt oikein meni ? Tässä kilpailussa ei siis tehdä muuta, kun golffataan.
Golffimaiset lajit ovat frisbeegolf, saarigolf, jumppapallogolf ja kroketti.
Mahdollista pelata, joko yksilö tai joukkuekilpailuna. Parhaat tietysti palkitaan.
Suositeltu ryhmäkoko: 6-40 hlö:ä.
Kesto: 1-3 tuntia
Hinta (0% alv):
6- 20 hlö, 28 €/hlö.
21 - 40 hlö, 26 €/hlö.


Jaskarin kisat

Kuuskajaskarin kisat sopivat erinomaisesti virkistys- tai kokouspäivän leikkisäksi ja rentohenkiseksi ohjelmatuokioksi. Kisailu tapahtuu pienryhmissä ohjaajien opastuksella. Huumorin lisäksi tehtävissä vaaditaan hitunen käden tarkkuutta ja taitoa, hieman ongelman ratkaisukykyä ja tietysti yhteistyötä ryhmän kesken. Tehtävät eivät sisällä fyysisesti vaativia tai vaarallisia osioita, vaan kisailun tarkoituksena on ryhmien viihtyminen hauskojen tehtävien parissa. Rastitehtäviä on n. 6-7 esim. tietovisa, ammunta, ongelmanratkaisu yms. Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto. Hintaan sis. kaikki tarvittava vetäjineen
Suositeltu ryhmäkoko: 10 - 100 hlö:ä.
Kesto: 2 - 3 tuntia
Hinta: (alv 0%)
10 - 20 hlö, 32 € / hlö (min 340€)
20 - 40 hlö, 30 €/hlö
41 - 100 hlö, 29 €/hlö

Erätaitokisat

Erätaitokisassa mittelemme taitoja perinteisissä selviytymistehtävissä. Kilpailu tapahtuu pareittain tai isommissa ryhmissä.Tehtävärasteja ovat mm. tulenteko, kalastus, kädentaito yms. Parhaille luvassa palkinto. Kilpailun päätyttyä juomme nokipannukahvit tulilla.
Kesto n. 3-4h, ryhmäkoko 10-30 hlö.
Hinta (0% alv): 10 - 20 hlö, 32 €/hlö (min 320 €).
20 - 30 hlö, 30 €/hlö.


Kuuskajaskarin ammuntakisat

Tässä leikkimielisessä kisailussa selviää, kenellä on vakain käsi ja sihti kohdillaan !
Aseina vastakaarijousi, ilmakivääri ja hernepyssy.
Suositeltu ryhmäkoko: 4-20
Kesto: n. 1-2 tuntia
Hinta (0% alv): 25 €/hlö.Kirkkoveneretki Kuuskajaskariin

Koe vanhanajan tunnelmaa ja tiimityön tärkeys tällä hauskalla kirkkoveneretkellä. Hintaan sis. Kirkkovene, pelastusliivit, ohjaaja.
Suositeltu ryhmäkoko: 8 - 14
Hinta (0% alv): 500€ / ryhmä.


Viehekalastusretki Kuuskajaskarin vesillä

Kalastusoppaiden kanssa löydät parhaat kalapaikat ja saat asiantuntevaa opastusta viehekalastuksen saloihin.
Suositeltu ryhmäkoko: 3-18 hlö
Kesto: 3-6 tuntia
Hintaan sis. vene kuljettajineen, kalastusluvat, kalastusvälineet, pelastusliivit ja opaspalvelut.
Henkilömäärä 3-4 hlö:ä / vene.
Hinta (0% alv): 350€/vene.

LAIVAYHTEYS SAARELLE

Rauman Saaristokuljetuksen reittiliikenteellä pääset kätevästi Kuuskajaskariin. Rauman Saaristokuljetuksen alukset M/V Apollonia ja M/V Linnea kuljettavat turvallisesti saarelle. Alusten kotisatama on Poroholman leirintäalue.

Aikataulut ja hinnasto
Varaa laivaliput

YHTEYSTIEDOT

KOORDINAATIT:
61°08.2'N, 21°22.0'E

SOITA:
Puh: 050 313 9160

LÄHETÄ POSTIA:
info(at)kuuskajaskari.fi
Ylös