Kuuskajaskarin lomasaari on Facebookissa /Kuuskajaskari is in Facebook

RUOKAMATKALLA SELKÄMEREN SAARISTOSSA

Kahvila-ravintola Wanha Kasarmi ja tilausravintola Kasarminsali pitävät huolen siitä, että saarella ei nälkä pääse yllättämään.
Kuuskajaskarin linnakkeen alkuvuosina, sotien jälkeen elämä oli niukkaa. Asukkaat olivat pitkälti omavaraisia, perunat ja vihannekset viljeltiin itse, lehmiä ja kanoja kasvatettiin. Kun kesä koitti pitkän talven jälkeen alkoi herkuttelu, merestä nousi komeita ahvenia ja ensimmäiset uudet perunat kaivettiin omasta pellosta.

Wanha Kasarmi

Wanha kasarmi on viihtyisä kahvila-ravintola, jossa vierailijat voivat nauttia aamiaisen tai lounaan, juoda kahvit tai ostaa evästä mukaan. Kahvila on vierasvene -ja vesibussilaiturin välittömässä läheisyydessä. Isolla ulkoterassilla on 150 asiakaspaikkaa ja mahtava merinäköala!
Lue lisää >

Tilausravintola Kasarmisali

Entinen kasarmin ruokasali on muutettu tyylikkääksi ja viihtyisäksi tilausravintolaksi, johon mahtuu jopa 200 vierasta juhlimaan ja nauttimaan ruokapöydän herkuista. Lue lisää ja katso tarjoiluvaihtoehdot >


TILAUSRAVINTOLA

Kasarminsali on merihenkinen ja tyylikäs juhlatila. Järjestämme juhlanne ammattitaidolla ja suurella sydämellä juuri toiveidenne mukaisiksi. Perhejuhlat, häät, syntymäpäivät, erilaiset yritystilaisuudet hoituvat toiveidenne mukaan Kasarmisalissa. Herkullinen ruoka, sujuva palvelu ja saaren ainutlaatuiset puitteet jäävät varmasti ikimuistoisina vieraidenne mieleen. Tarjoiluvaihtoehtoja on aina lapskoussista samppanjabrunssiin.

Tarjoiluvaihtoehdot


Menut .pdf tiedostoina.

EDULLISET RUOKAILUT KOULULAISRYHMILLE!

Suosimme raaka-ainehankinnoissamme aina lähituottajien tuotteita, käytämme mahdollisuuksien mukaan laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita, huomioimme ennakkoon ilmoittamanne ruoka-ainerajoitteet, sekä erityisruokavaliot. Toivomme, että koko ryhmä valitsee saman menukokonaisuuden, huomioiden toki ruoka-ainerajoitteet. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan, kysy juomasuosituksia menuihin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta, laaditaan yhdessä ryhmällenne maistuva ruokamatka Selkämeren kansallispuiston upeaan saaristoon.

Wanha Kasarmi

Wanha kasarmi on viihtyisä kahvila-ravintola, joka toimii linnakesaaren alkuperäisessä, v. 2010 kunnostetussa kasarmirakennuksessa. Kahvila palvelee asiakkaita yhteysaluksen kulkiessa päivittäin, muuna aikana varaustilanteen mukaan. Kahvilassa on A-oikeudet. Wanha kasarmi tarjoaa aamiaista sesonkiaikana (heinäkuu), tai tilattuna. Kotiruokalounas on tarjolla päivitttäin ja lisäksi saatavilla on a la-carte annoksia, pikkusuolaista, matkamuistoja ym.


Wanha Kasarmi tarjoaa

  • Aamupala (valmistetaan tilaus/varaustilanteen mukaan)
  • Lounas noutopöydästä:
    kotiruoka, salaatti, leipä ja levite.
  • A la carte menu
  • Kahvilatuotteet ja virvokkeet

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta, laaditaan yhdessä ryhmällenne maistuva ruokamatka Selkämeren kansallispuiston upeaan saaristoon.

YHTEYSTIEDOT

KOORDINAATIT:
61°08.2'N, 21°22.0'E

SOITA:
Puh: 050 313 9160

LÄHETÄ POSTIA:
info(at)kuuskajaskari.fi
Ylös